product name
  product name
  product name
  product name

  TYTAN ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ/ ΣΧΑΡΕΣ/ BBQ 500g

  UNIA 10
  8,06 €
  με ΦΠΑ
  • Υγρό καθαριστικό 
  • Εφαρμόζεται σε κρύες επιφάνειες
  • Τζάκια
  • Σχάρες
  • BBQ
  • 500g

  Συχνές ερωτήσεις

  • Τα καθαριστικά TYTAN/TAJFUN είναι πιστοποιημένα από χημικό ?

   Όλα τα καθαριστικά TYTAN είναι πιστοποιημένα βάση την νομοθεσίας και με σαφείς οδηγίες χρήσης

  • Το TYTAN ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ/ ΣΧΑΡΕΣ/ BBQ 500g είναι για εξωτερική η εσωτερική χρήση?

   Το TYTAN ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ/ ΣΧΑΡΕΣ/ BBQ 500g χρησιμοποιείται εξωτερικά και εσωτερικά για τον καθαρισμό του τζακιού καθώς και απευθειας σε σχάρες και BBQ.

  • Για να χρησιμοποιήσω το καθαριστικό πρέπει να βγάλω την εκάστοτε συσκευή από το ρεύμα?

   Όχι η συσκευή σας μπορεί να είναι κανονικά στο ρεύμα καθώς το καθαριστικό δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.

   

  TYTAN ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ/ ΣΧΑΡΕΣ/ BBQ 500g

  Και ποιος δεν αγαπάει το φαγητό από Κυριακάτικο μπάρμπεκιου ή τη θαλπωρή και τη ζεστασιά δίπλα στο τζάκι. Οι υψηλές θερμοκρασίες και το ψήσιμο φαγητού φθείρουν τον εξοπλισμό σας και συσσωρεύουν καμένα λίπη και υπολείμματα που όσο περνάει ο καιρός καθαρίζονται με δυσκολία. Το καθαριστικό υγρό της Tytan, ιδανικό για τζάκια, σχάρες και μπάρμπεκιου, καθαρίζει σε βάθος τον εξοπλισμό σας, απομακρύνοντας άμεσα καμένα υπολείμματα από πλακάκια, κεραμικές και πυρίμαχες επιφάνειες, τζάμια, ανοξείδωτα σκεύη, συμβατικούς φούρνους και φούρνους μικροκυμάτων, κουφώματα και καπάκια. Η ειδική του σχεδίαση του επαναφέρει την καθαρή όψη των επιφανειών και των συσκευών σας από την πρώτη κιόλας χρήση, ώστε να απολαμβάνετε το ψήσιμο και τη μαγειρική σε καθαρές συσκευές και σκεύη και να χαίρεστε τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το τζάκι χωρίς φόβο ανεπανόρθωτης φθοράς.

  Δεν εφαρμόζεται σε επιστρωμένες επιφάνειες και επιφάνειες από αλουμίνιο, χαλκό και τα κράματα τους!

  Είναι το καλύτερο υγρό καθαριστικό που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά, όσοι πελάτες το δοκίμασαν έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι και συνεχίζουν να το προτιμούν για τον καθαρισμό των τζακιών κα των ψησταριών τους. Το συνιστούμε ανεπιφύλαχτα και πιστεύουμε πολύ σε αυτό το προϊόν. Είναι ευκαιρία τώρα να το δοκιμάσετε και εσείς και να μείνετε ευχαριστημένοι από αυτήν την αγορά.

  Οδηγίες χρήσεως: Να εφαρμόζεται σε κρύες επιφάνειες. Ανοίξτε το σπρέι πιέζοντας το "press" και επιλέξτε περιστρέφοντας τον τρόπο ψεκάσματος. Ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα προϊόντος στην βρωμιά και περιμένετε από 5-60 λεπτά να δράσει το προϊόν (εξαρτάται από το πόσο βρώμικη είναι η επιφάνεια). Ξεπλένεται με νερό και στεγνώστε με καθαρό και στεγνό πανί. Κλείστε το σπρέι. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Για υποψία αλλοίωσης , δοκιμάστε το προϊόν σε μια κρυφή επιφάνεια. Χρησιμοποιείτε αναθετικά λαστιχένια γάντια.

  ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες.

  Να φοράτε προστατευτικά γάντια και μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια και το πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό ή στο ντους. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

   

  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. UFI: QJ4T-557K-W809-0SW0.

  Περιέχει: Κάτω του 5%, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, EDTA (αιθυλενο-διαμινο-τετραοξικό οξύ) και τα άλατά του. Υδροξείδιο του νατρίου.

   

  ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 210 7793777.

   

  Παράγεται και συσκευάζεται στην Πολωνία για την FORALL ΙΚΕ. Λ. Καραμανλή 147 & Λαού 1, Αρτέμιδα 19016. ΤΗΛ. 2294088444. www.forall.gr, [email protected].

  Χώρα Παραγωγής
  Πολωνία
  Ετοιμοπαράδοτα
  Ναι
  No reviews

  Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

  Product added to wishlist
  Product added to compare.